A Malbec tanninokkal rétegzett száraz,testes vörösbor, mely a gyümölcsök gazdagságát és az élénk savasságot ötvözi.
A Malbec szőlő a gépi szüret után érkezik a pincészetbe.
A szőlőt leválasztják a szárról, majd finom zúzás után a mustot a héjjal és magokkal együtt rozsdamentes acél tartályba teszik az alkoholos erjedés megindítására, 25 fokos hőmérsékleten 7 napig.
Az alkoholos erjedés befejezése után a bort egy tárolótartályba helyezik át, hogy meginduljon a malolaktikus erjedés, ez az erjesztés a bor stabilizálására és lágyítására szolgál.
A malolaktikus erjedés végén a bor finomításon megy keresztül, majd 3 hónapig francia és amerikai tölgyfával érlelődik.
Alkoholtartalom: 13 %
Származási hely: Izrael
Figyelem! 18 év alattiakat szeszes itallal nem szolgálunk ki!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.