100% Cabernet Savignon szőlőből készült száraz vörösbor.
A Cabernet Sauvignon szőlőt gépi úton szüretelik. A pincészetbe érve a töveket leválasztják a szőlőszemeket és összezúzzák. Az így keletkezett must egy rozsdamentes acél tartályba kerül át az alkoholos erjesztési folyamathoz, amely 28 fokos hőmérsékleten 7 napon keresztül zajlik. Az alkoholos erjedés végén a bort áthelyezik egy tárolótartályba és a héjat óvatosan ugyanabba a tartályba préselik, hogy megkezdődjön a malolaktikus erjedési folyamat, amelynek célja a bor stabilizálása és lágyítása. A malolaktikus erjedés befejeztével a bort dekantálásra kerül. Ezt követően a bor francia és amerikai tölgyfahordókba kerül, ahol 3 hónap alatt érlelődik.
Alkoholtartalom: 12,5%
Származási hely: Izrael
Figyelem! 18 és alattiakat szeszes itallal nem szolgálunk ki!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.