Száraz vörösbor, 100% Merlot szőlőből készült, a szőlő a Jehuda-alföld egyik dűlőjében termett.
Gépi szüret után érkezik a pincészetbe a Merlot szőlő. A fürtöket enyhén összetörik, majd egy rozsdamentes acél kádba teszik át alkoholos erjesztésre. A fermentációs hőmérsékletet 28 ℃-on történik hét napon keresztül. Az erjesztés során időszakos átpumpálásokat végeznek különböző ütemben, hogy a fajtához igazodva tökéletesítsék az ideális színt, ízeket és tannin extrakciót. Az alkoholos erjedés befejeztével a szőlőt pneumatikus présben óvatosan egy szigetelt rozsdamentes acél tartályba préselik, ahol a bor természetes malolaktikusan erjed. Ez a másodlagos erjedés hozzájárul a bor stabilitásához és lágyulásához.
Malolaktikus erjedés után a bort francia és amerikai tölgyfahordókban, hat hónapig érlelik.
Intenzív és mély színű vörösbor, amely a cseresznye és az eper illata ötvöződik, a szájban telt, gazdag és kiegyensúlyozott bor érződik, melyet finom tanninok és hosszú és lágy lecsengés jellemez.
Alkoholtartalom: 13,1%
Származási hely: Izrael
Figyelem! 18 év alattiakat szeszes itallal nem szolgálunk ki!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.