A szőlő a szedés után perceken belül a pincészetben volt, ahol azonnal összetörték és rozsdamentes acél tartályokban erjesztésre küldték. A bort tíz napon keresztül erjesztették, ezalatt a levet naponta többször összekeverték a héjjal, így maximális színkivonás érhető el a szőlőből. A préselés után a bor új amerikai tölgyfahordókba került, ahol kb. egy évig elállt.
A Dalton Shiraz sötét, majdnem fekete színű, illatában intenzív fekete gyümölcs, szilva, bogyós gyümölcsök, sós és fekete borsos jegyekkel. A bor lágyan integrált tanninokkal és hosszú lecsengéssel rendelkezik. A Shiraz egy nagyon koncentrált bor, hosszú érlelési potenciállal.
A Shiraz jó lesz egy kiadós húsételhez, például karóhoz vagy bárányhúshoz. Alternatív megoldásként a bor önmagában is fogyasztható sajttal vagy sajttal.
Minden Dalton bor szigorúan Kosher Le Mehadrin és Pészah kóser.
Származási hely: Izrael
Figyelem! 18 év alattiakat szeszes itallal nem szolgálunk ki!
Értékelések
Még nincsenek értékelések.